Hapet thirrja për projekt propozime në Art dhe Trashëgimi Kulturore

19 Shtator, 2023 - 2:11 pm

Me qëllim të fuqizimit të skenës së pavarur kulturore, rritjes së cilësisë së krijimtarisë artistike, identifikimin dhe mbështetjen e talentëve të rinj, aktivizimin e tyre në vendimmarrje dhe aktivitete të fushës së artit dhe kulturës, rrjetëzimin dhe promovimin e produktit vendor kulturor si produkt konkurrues në tregun ndërkombëtar të industrisë kreative, MKRS ka hapur thirrjen për mbështetje financiare të projekteve të OJQ-ve dhe individëve.

Shuma maksimale e mbështetjes për përfituesit: 25,000.00 Euro.

Aplikimi bëhet përmes formës online në uebfaqen e MKRS-së. Detajet e hollësishme mund t’i lexoni këtu: https://tinyurl.com/5n6s9t95

Afati i fundit për aplikim: 9 tetor 2023. / KultPlus.com

Të ngjajshme