Hapet thirrje për mbështetje financiare studimore në kulturë, trashëgimi kulturore dhe sport

6 Maj, 2022 - 11:45 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur thirrje për mbështetje financiare studimore në fushën e kulturës, trashëgimisë kulturore dhe sportit për vitin 2022.

Në kuadër të kësaj ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit renditë për vitin 2022 ndër prioritetet programore ngritjen e kapaciteteve profesionale dhe zhvillimin e kuadrove në fushat të kulturës, trashëgimisë kulturore dhe sportit.

”Theks të veçantë kemi edukimin artistik të të rinjve, mbështetjen e hulumtimeve, kërkimeve dhe prezentimeve në fushën e trashëgimisë kulturore dhe edukimin profesional në fushën e menaxhimit dhe mjekësisë sportive”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Të drejtë aplikimi në thirrjen publike për mbështetje financiare studimore kanë individët që dëshmojnë se programi studimor është i profilizuar në fushat specifike të kulturës, trashëgimisë kulturore dhe sportit.

Për aplikim dhe detaje të tjera klikoni këtu. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme