Hopkins: Mjaft i deshe njerëzit që nuk janë gati të të duan

5 Korrik, 2021 - 9:01 am

“Mjaft u dhurove dashurinë tënde, njerëzve që nuk janë gati të të duan, ende.

Mjaft me debatet e forta me njerëzit që nuk duan të ndryshojnë.

Mjaft u shfaqe para atyre që janë indiferente ndaj prezencës tënde.

Mjaft i deshe njerëzit që nuk janë gati të të duan.

E vërteta është se ti nuk je për të gjithë…

Dhe se jo cdo kush është për ty!

…Ata, të cilëve u jep kohën dhe energjinë tënde- janë pikërisht ata që definojnë ekzistencën tënde.

… Ktheje jetën tënde në një ‘Shenjtërore të sigurt’ ku vetëm njerëz ‘të përshtatshem me ty’ lejohen.

Nuk është përgjegjësia jote që të shpëtosh njerëz.

… Vendose qe ti e meriton një miqësi të vërtetë.

Atëhere prit- vetëm një minutë…

Dhe shiko se si ka për të ndryshuar gjithcka…” Anthony Hopkins/ KultPlus.com

AFI FEST 2019 – “The Two Popes” Premiere. TCL Chinese Theatre, Hollywood, California. Pictured: Dan Lin. EVENT November 18, 2019. 18 Nov 2019 Pictured: Anthony Hopkins. Photo credit: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA552079_009.jpg) [Photo via Mega Agency]

Të fundit

Të ngjajshme