Hora e Arbëreshëve më 1968 në Kongresin ndërkombëtar të studimeve shqiptare

19 Qershor, 2021 - 8:55 pm

Në vitin 1968 në Horën e Arbëreshëve u oganizua Kongresi Ndërkombëtar i Studimeve Shqiptare, Shumë personalitete u mblodhën më 28 nëntor dhe 1 dhjetor 1968.

Në foto shihen një grup kongresmenësh në një vizitë në Horën e Arbëreshëve në Institutin SS Salvatore dei Padri Basiliani./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme