Indi, kryeministri Modi mbledh mbeturinat në plazh: “Të mbajmë pastër vendet publike”

12 Tetor, 2019 - 6:00 pm

Kryeministri indian Narendra Modi, pas takimit me ish presidentin kinez Xi Jinping, ka pastruar plazhin e Mamallapuram nga plehrat gjatë shëtitjes së tij të mëngjesit.

“Ti mbajmë pastër vendet publike’, ka shkruar ai në Twitter bashkëngjitur një video gjatë ‘operacionit të pastrimit’, që zgjati rreth 30 minuta.’

Më pas duke ju referuar shëtitjes së tij në plazh teksa mbledh mbeturina, ka shtuar: ’Kështu jemi të shëndetshëm dhe në formë’.

Të fundit

Të ngjajshme