Infermierët paralajmërojnë protestë pasiqë kërkesat e tyre nuk u morën parasysh nga qeveria

30 Korrik, 2020 - 9:44 pm

Sindikata e Infermierëve të Kosovës ka thënë se do të protestojnë për shkak se nuk janë marrë parasysh kërkesat e tyre.

Ata sigurojnë qytetarët se do të vazhdojnë të marrin kujdesjen e vazhdueshme, por që do të ndërrmarin hapa më radikal në rast se përsëri nuk marrin përgjigje për kërkesat e tyre.

Infermierët kërkojnë që të rregullohet ceshtja e pagesës në dnërrimet e natës.

Kjo është letra e Shoqatës Sindikale të Infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësorë. / KultPlus.com

Të ngjajshme