Instituti Albanologjik organizon tryezën shkencore “Gjysmëshekulli kushtetues i Kosovës 1974-2024”

17 Qershor, 2024 - 12:21 pm

Shkrimtari kosovar, Adil Olluri, ka njoftuar se Instituti Albanologjik i Prishtinës organizon tryezën shkencore me temën “Gjysmëshekulli kushtetues i Kosovës 1974-2024”.

Ai ka njoftuar se tryeza shkencore do të mbahet nesër më 18 qershor, në sallën e konferencave, në katin e dytë të Institutit Albanologjik.

“Me trajtesat e tyre shkencore dhe akademike do të paraqiten studiuesit dhe profesorët e nderuar, si Lulëzim Lajçi, Mazllum Baraliu, Qerim Lita, Memli Krasniqi, Hasan Bello, Nuridin Ahmeti, Alban Dobruna dhe Ditar Kabashi”, ka njoftuar ai.

Të ngjajshme