Interesim i jashtëzakonshëm për pjesëmarrje në konferencën online “Bankat në kohën e pandemisë”

31 Mars, 2020 - 9:19 am


Në këto ditë izolimi ku të gjithë po qëndrojmë në shtëpi dhe po kujdesemi për shëndetin, Kolegji Universum po organizon konferencë të hapur online me Z. Robert Wright, Drejtor i Përgjithshëm i Raiffeisen Bank me temen “BANKAT NË KOHËN E PANDEMISË”. Deri tani mbi 2400 të interesuar të jenë pjesë e kësaj konference.

Konferenca do të mbahet të mërkuren me 1 Prill nga ora 14:00 online, regjistrimi bëhet përmes këtij linku http://tiny.cc/5l1xlz dhe mbetet i hapur deri neser.
Eventi i konferencës në facebook https://www.facebook.com/events/2714384418789806/
Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian.   
Për më shumë informata rreth pjesëmarrjes dhe detajeve për konferencën kontakto [email protected] apo +383 44 144 062;  

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Të ngjajshme