Jennifer Aniston shkëput kontaktet me njerëzit e pavaksinuar

5 Gusht, 2021 - 3:40 pm

Jennifer Aniston, si shumë njerëz në SHBA po përballet me vendimin se si t’i trajtojë njerëzit përreth saj që nuk duan ta marrin vaksinën anti-Covid.

Aniston ka vendosur t’i shkëpusë marrdhëniet me ta deri sa ata të vendosin ta marrin këtë vaksinë, tha ajo në një intervistë të re për Instyle.

“Është ende një grup i madh i njerëzve që janë kundër vaksinës ose thjesht nuk i dëgjojnë faktet. Është një turp i vërtetë,” tha Aniston në intervistë, transmeton KultPlus.

 “Unë sapo kam shkëputur kontaktin me disa njerëz të rutinës time javore vetëm pasi ata kanë refuzuar të vaksinohen ose nuk kanë treguar nëse ishin apo jo të vaksinuar, dhe është për të ardhur keq”, shton ajo.

Ansiton thotë se “është detyrimi juaj moral dhe profesional” të informoni ata me të cilët keni kontakte nëse jëni vaksinuar apo jo.

Ajo pranoi se “është e ndërlikuar sepse të gjithë kanë të drejtë të kenë mendimin e tyre rreth vaksinës. Por, shumë opinione janë të bazuara në asgjë tjetër përveç frikës ose propagandës.”/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme