Joseph Gordon Levitt paralajmëron një projekt të ri në Shqipëri

27 Qershor, 2021 - 1:00 pm

Projekti i radhës i Joseph Gordon-Levitt përfshin ndër të tjera edhe Shqipërinë.

“Përshëndetje, miq në Shqipëri!” Po kërkoj foto të bukura të Shqipërisë për një projekt të ri.” – shkruan ai në Facebook, transmeton KultPlus.

Aktori ka bashkëngjitur edhe një link të HitRecord, një platformë e themeluar nga ai, e cila ka si synim të prodhojë projekte të tilla si filma të shkurtër, video, libra etj.

HitRecord funksionon si platformë në internet për artistët dhe njerëzit e tjerë që të punojnë së bashku, duke përdorur kontributet e njëri-tjetrit për të krijuar gjëra.

Nëse një projekt fiton të ardhura, kontribuesit paguhen në bazë të punës që kanë në projektin përfundimtar.

Aktori ka dhënë pak detaje për projektin që përfshin edhe Shqipërinë, por sidoqoftë, njerëzit kanë nisur të postojnë foto. HitRecords mund të shkarkohet edhe si aplikacion. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme