“Kam kuptuar se asnjë grua nuk lind nënë, mësohet dhe aftësohet me kohën”

21 Mars, 2022 - 3:30 pm

“E kam birësuar djalin tim Gabriele, kur ishte vetëm 10 vjeç. Kisha aq shumë frikë ditën e parë që e takova. Isha e terrorizuar. Kur e pashë për herë të parë foton e tij, i thashë vetes: “Po çfarëdo bëj nëse nuk jam e aftë të jem një nënë e mirë?”. Kam kuptuar se asnjë nuk lind nënë, mësohet dhe aftësohet me kohën. Zgjedhja për të birësuar një djalë ka qenë gjëja më e mirë qëmund të kisha bërë. Nuk ka rëndësi nëse fëmija është biologjik apo i birësuar, një fëmijë është një fëmijë. Pikë”.

– Maria de Filippi / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme