Karriga e firmosur nga shkrimtarët shqiptarë do të ekspozohet në QKLL

16 Dhjetor, 2022 - 5:33 pm

Fotografi i mirënjohur Roland Tasho ka përgatitur një ekspozitë fotografike e cila do të çelet së shpejti në ambientet e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit.

Ekspozita do të ketë foto të shkrimtarëve të njohur shqiptarë, duke firmosur një karrige druri.

Karrigia me firmat e atyre që bënë historinë e letërsisë shqipe, do të ekspozohet për herë të parë në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, më datë 19 dhjetor.

“Kjo ekspozitë është kartolina më e bukur këtë fundviti”, shkruhet në një postim në rrjetet sociale të QKLL.

Ndërkohë vetë fotografi Tasho, ka zbuluar disa nga fotografitë që do të ekspozohen ditën e hënë: shkrimtarin Nasi Lera duke hedhur firmën e tij, në vitin 1999, Fatos Kongolin në vitin 1998, Mimoza Ahmetin dhe Kolë Jakovën./atsh/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme