Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore organizon tryezë më 20 dhjetor

17 Dhjetor, 2021 - 4:01 pm

Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore do të organizojë një tryeze me titull “Bashkëpunimi ndër-institucional në Fushën e Trashëgimisë Kulturore”, shkruan KultPlus.

Kjo tryezë pritet të zhvillohet më 20 dhjetor, bë hotel Sirius dhe do të përbëhet nga tre panelë të ndryshëm.

Në këtë tryezë do të jetë i pranishëm edhe Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, i cili do të shoqërohet së bashku nga Kreshnik Bajrami, Zanita Halimi dhe Ardian Gola për të bërë hapjen.

Përmes tre panelëve dhe diskutimeve nga 20 minuta respektivisht do të diskutohet rreth mbrojtjës së trashëgimisë kulturore, trashëgimia shpirtërore duke përfshirë praktikat dhe politikat, e gjithashtu edhe zhvillimi i qëndrueshëm dhe promovimi i trashëgimisë kulturore. /KultPlus.com

No photo description available.

Të fundit

Të ngjajshme