Kodra e Trimave në Prishtinë po bëhet me Qendër Kulturore

15 Shtator, 2020 - 5:48 pm

Blerta Basholli, drejtoresha e Drejtorisë për Kulturë në Komunën e Prishtinës ka njoftuar se Kodra e Trimave së shpejti do të bëhet me Qendër Kulturore, shkruan KultPlus.

Sipas një njoftimi, ajo ka thënë se tashmë kanë përfunduar të gjitha procedurat e prokurimit dhe është nënshkruar kontrata për ndërtimin e kësaj qendre.

KultPlus më poshtë ju sjell njoftimin e plotë nga Basholli.

Një lajm i shumëpritur për banorët e lagjes Kodra e Trimave!

Kanë përfunduar të gjitha procedurat e prokurimit dhe është nënshkruar kontrata për ndërtimin e Qendrës Kulturore për të Rinj dhe Bibliotekës në lagjen Kodra e Trimave.

Duke vazhduar investimi në infrastrukturë dhe aktivitete, ndihmojmë që librat dhe leximi të bëhen pjesë e përditshmërisë në shoqëri, duke ofruar mundësi të barabartë për të gjithë qytetarët në komunitetet e tyre.

Falenderojmë Universitetin UBT për bashkëpunimin dhe Studio G+A Architects për donacionin e projektit kryesor udhëhequr nga Arbër Sadiki, kurse ideuar nga Rilind Sadiku.

Faleminderit edhe të gjithë të tjerëve që bashkëpunuan!

Na shkoftë mbarë!!! / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme