Kolegji Universum organizon konferencë online me Drejtorin e Raiffeisen Bank

26 Mars, 2020 - 3:00 pm


Në këto ditë izolimi ku të gjithë po qëndrojmë në shtëpi dhe po kujdesemi për shëndetin, Kolegji Universum ofron për ju konferencë të hapur online me Z. Robert Wright, Drejtor i Përgjithshëm i Raiffeisen Bank me temen “BANKAT NË KOHËN E PANDEMISË”.

Konferenca do të mbahet me 1 Prill nga ora 14:00 online përmes Google Meet për këtë regjistrimi për pjesëmarrje është i obliguar http://tiny.cc/5l1xlz
Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian.   
Për më shumë informata rreth pjesëmarrjes dhe detajeve për konferencën kontakto [email protected] apo +383 44 144 062;  

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Të ngjajshme