Kolegji Universum organizohet trajnim FALAS për maturantë – Kodim në C#

25 Mars, 2021 - 4:59 pm

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike organizon Trajnim për kodim në C# FALAS për të gjithë maturantët e Republikës së Kosovës!

Aplikimi bëhet këtu https://forms.gle/5mPxn1xB81u92KRb8 Trajnimi do të mbahet sipas këtyre datave: Kampusi Lipjan 5-10 Prill, Kampusi Ferizaj 12-19 Prill, Kampusi Gjakovë *data do të caktohet së shpejti; Afati i fundit për aplikim është 1 Prill 2021.

Të gjithë maturantët pjesëmarrës në trajnim do të certifikohen si dhe pjesëmarrësit më të suksesshëm do të përfitojnë bursë për studime në Kolegjin Universum. Pas përfundimit të trajnimit do të organizohet vizitë studimore në kompani që merren me zhvillim të softuerëve. Pjesëmarrësit nuk kanë nevojë të kenë njohuri paraprake nga C# dhe Programimi.

Për më shumë informata na ndiqni në rrjete sociale në facebook apo instagram, kontaktoni në [email protected] ose +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Të fundit

Të ngjajshme