займ на карту онлайн потребительский кредит

Kolegji Universum organizon konferencë në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë

18 Nëntor, 2020 - 2:34 pm


Kolegji Universum për disa vite me radhë organizon Javen Globale të Ndërmarrësisë me aktivitete të shumta.

Në kuadër të aktiviteteve për GEW2020 Kolegji Universum organizon konferencë online me temen “Ekonomia Qarkulluese dhe Impakti ne Ekosistem” me ligjerues Ass. Prof. Dr. Filip Ruxho. 

Çfarë është ekonomia qarkulluese, si mund të arrihet dhe përse përbën zgjidhje të shumë problemeve mjedisore të shoqërisë sot? Mënyrat sesi biznese të fushave të ndryshme mund të fillojnë të tranzitojnë drejt Ekonomisë Qarkulluese dhe përfitimet prej saj.   

E premte, 20 Nëntor ora 12:00 – 14:00 online në këtë link https://meet.google.com/qzh-zkzk-iet 

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponosrizuar nga Kolegji Universum)

Të ngjajshme