Kolegji Universum partner në organizimin e konferencës ndërkombëtare në Qipro

1 Shtator, 2020 - 10:23 pm

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Qipros, ECLSS, Universitetin e Ekonomisë të Tashkentit dhe Universitetin Jan Kochanowski në Kielce. Konferenca do të mbahet me 8 dhe 9 Shtator në Kirenia në Qipro.

Kjo konferencë ofron mundësi për pjesëmarrësit nga të gjitha vendet të shkëmbejnë ide dhe përvoja, të krijojnë marrëdhënie biznesi ose kërkimore e poashtu të gjejnë partnerë për bashkëpunim në të ardhmen.   

Kolegji Universum, mbetet lider për bashkëpunimet ndërkombëtarë! Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062

Të fundit

Të ngjajshme