Kolegji Universum përgatitë studentët për tregun e punës, kjo është arsyeja e transferimit të studimeve në këtë institucion thotë Gresa Ejupi

26 Nëntor, 2019 - 1:10 pm

Fluks i madh i studentëve këto ditë në Kolegjin Universum, të cilët po aplikojnë për transferim të studimeve nga institucionet tjera publike dhe private. Një ndër ta edhe Gresa Ejupi studente nga një institucion privat në Kosovë, vendosi që studimet të ja besoj Kolegjit Universum.

Gresa transferoi studimet në vitin e dytë në Dept. Biznes dhe Menaxhment në Universum, dhe për përvojën e saj në Universum ajo thotë “Universum na ofron mundësi për angazhim në aktivitete jashtë kurrikulare. Gjatë vitit organizojmë ligjërata me mysafirë të ndryshëm nga sektori i biznesit, trajnime me profesorë ndërkombëtar, dhe angazhohemi në projekte të ndryshme. Ku përveç, rrjetëzimit dhe shkëmbimit të njohurive, po mësojmë saktë se cilat shkathtësi na duhen që të përgatitemi për tregun e punës”.

A dëshironi edhe ju ti TRANSFERONI studimet dhe të merrni diplomë të njohur ndërkombëtarisht. APLIKO këtu https://bit.ly/2HuMame

Kolegji Universum ofron 30% zbritje për studentët të cilët dëshirojnë t’i transferojnë studimet në Universum dhe të marrin diplomë të njohur ndërkombëtarisht.  

Për të aplikuar, ju lutem klikoni direkt këtu, për më shumë informata ndiqni faqen në facebook, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062. 

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum) 

Të fundit

Të ngjajshme