Kolegji Universum ri-akreditohet me vlerësimet më të larta!

6 Korrik, 2020 - 5:02 pm

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional të 8 institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë. Për të larguar çdo konfuzion, njoftojmë opinionin publik se Kolegji Universum e ka përfunduar me sukses të jashtëzakonshëm ri-akreditimin institucional qysh vitin e kaluar, duke dalur institucioni nr. 1 në Kosovë nga ky proces në këto dy vitet e fundit, njoftojnë ng aky kolegj.

Sipas tyre nga 11 kategori në bazë të të cilave vlerësohen institucionet e arsimit të lartë në Kosovë, Kolegji Universum ka marrë vleresimin maksimal ‘Fully compliant’ në katër kategori dhe vlerësimin ‘Substantially compliant’ në 7 kategori, më mirë se çdo institucion publik apo privat i arsimit të lartë në Kosovë!

Me numrin më të madh të bursave ndërkombëtare Erasmus+ në rajon, me vlerësimin më të lartë në procesin e akreditimit dhe i vetmi nga Kosova i ranguar në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga agjencia prestigjioze Eduniversal,

Kolegji Universum është në çdo aspekt institucioni numër 1 në Kosovë!Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.  /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme