Kolegji Universum vazhdon mësimin online sipas orarit të rregullt të ligjëratave

16 Mars, 2020 - 1:30 pm

Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës në lidhje me pezullimin e mësimit në të gjitha nivelet arsimore në Kosovë me qëllim të parandalimit të Corona Virus (COVID-19), Kolegji Universum ka marrë vendim për vazhdimin e ligjëratave online.

Sipas vendimit të Kolegjit Universum ligjëruesit dhe studentët duhet të jenë online dhe aktiv sipas orarit të ligjëratave duke marrë pjesë në video konferenca interaktive, detyra individuale dhe grupore. Këtë metodë të vazhdimit të ligjëratave e kanë mirërpritur edhe studentët pasi nuk do mbeten mbrapa me njësi mësimore dhe nuk ka nevojë për shtyerje të afateve të provimeve dhe aktiviteteve extra kurrikulare të parapara të mbahen në muajt në vijim.

Ligjërata e parë online sot u mbajtë në lënden “Dizajn Kreativ dhe Inovacion” me Prof. Musa Rama, njejtë përmes Platformës Moodle do të vazhdojnë të mbahen të gjitha ligjëratat tjera sipas orarit të rregullt.

Për më shumë informata rreth platformave online që përdor Kolegji Universum dhe aktiviteteve në vijim ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.   

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Të fundit

Të ngjajshme