Kompletohet çatia e ndërlikuar e “Google HQ” në Kaliforni

29 Gusht, 2019 - 9:05 am

Fotografitë e reja paraqesin dorën e fundit në çatinë e selisë që BIG dhe Heatherwick Studio kanë krijuar për Google në Mountain View në Kaliforni.

Studio fotografike e Silicon Valley “The 111th” bëri disa fotografi të kampusit të ri të Google, aktualisht në ndërtim e sipër në Mountain View, Kaliforni.

Studio ndërkombëtare BIG e Bjarke Ingels dhe Studio Heatherwick, e udhëhequr nga Thomas Heatherwick, u bashkuan për të hartuar kompleksin, i cili shënon zyrën e parë të Google që do ndërtohet nga e para.

Ajo përfshin dy struktura të ndërtuara afër së bashku dhe një vëllim më të madh disa blloqe larg./ Ndertim.info / KultPlus.com


Të fundit

Të ngjajshme