Komuna e Prishtinës publikon listën e përfituesve të thirrjes për kulturë

15 Maj, 2020 - 2:22 pm

Komuna e Prishtinës ka publikuar listën e përfituesve të thirrjes publike “Thirrja për Kulturë: festivale, muzikë, shoqëri kulturore artistike, mbështetje të aktiviteteve vjetore të organizatave dhe operatorëve kulturorë”.

KultPlus ju sjell linkun e përfituesve:

https://prishtinaonline.com/uploads/lista_e_perfituesve_festivale_muzike_sh.kulturoro_artistike_mbeshtetje_te_aktiviteteve_vjetore_per_publikim_08.05.2020.pdf

Nga Komuna bëjnë me dije se afati i fundit për ankesa është data 18.05.2020. Ankesat mund t’i dërgoni në emailin [email protected]; / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme