Kopshti më inovativ ndërkombëtar finlandez tani edhe në Gërmi

21 Korrik, 2020 - 11:14 am

A dëshironi që fëmija juaj të fillojë zhvillimin e hershëm në një mjedis ndërkombëtar dhe të veçantë? Tani Shkolla Finlandeze është duke hapur Kopshtin Ndërkombëtar Finlandez në Gërmi, Prishtinë me arkitekturë unike dhe mësimdhënës të specializuar ndërkombëtar.

Kopshti Ndërkombëtar Finlandez, si pjesë e Shkollës Ndërkombëtare Finlandeze në Kosovë, është zgjedhja numër një për familjet ndërkombëtare dhe vendore në Kosovë. Duke gërshetuar sistemin numër 1 në botë për edukim të hershëm, atë Finlandez me praktikat më të mira ndërkombëtare të Waldorf dhe Montessori, kopshti ofron edukim në gjuhën angleze nga mësimdhënësit më të mirë ndërkombëtar të kualifikuar në edukim dhe me një përvojë të gjatë pune në shkolla dhe kopshte ndërkombëtare në botë.

Kopshti ofron një mjedis inspirues të të mësuarit i cili bazohet në lojë duke përfshirë aktivitete në gjuhë, rrëfim të tregimeve, matematikë, shkencë, muzikë, punëdore, dhe aktivitete në natyrë. Në këtë mënyrë, kopshti siguron që fëmijët zhvillojnë aftësitë shoqërore, emocionale, kognitive, dhe fizike.

Ofrojini fëmijës suaj një mundësi të shkëlqyeshme të mësimit të komplementuar me lojë, kënaqësi dhe përkujdesje. Klikoni këtu për broshurën e kopshtit. Për të marr më shumë informata rreth kopshtit, ju lutemi klikoni këtu.

Me sistemin numer 1 në botë për edukim; me mësuesit më të mirë në botë, ata finlandez; me teknologjinë më të avancuar dhe iPad edukativ për secilin nxënës; me mësimin e bazuar në fenomene e lojra, e jo lëndë; dhe me qasjen krejt ndryshe të të mësuarit dhe zhvillimit të shkathtësive të shekullit 21 tek fëmijët tanë, Shkolla Finlandeze në Kosovë po shihet si një revolucion në sistemin arsimor të Kosovës. Shkolla posedon kampusin inovativ tek rrethi i QMI-së, ndërsa për më shumë informata mund të kontaktoni në 045 235 650, www.shkollafinlandeze.com apo ne Facebook: www.facebook.com/ShkollaFinlandeze. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme