‘Kori Siparantum’ nis sezonin me koncert në festivalin ‘We Are Singing Ljubljana’

19 Tetor, 2022 - 11:40 am

Kori Siparantum’ do të fillojë sezonin me koncertet në Slloveni në kuadër të festivalit ‘We Are Singing Ljubljana nga data 20-23 tetor, përcjell KultPlus.

Lajmin e ka bërë të ditur dirigjenti Memli Kelmendi përmes një postimi në Facebook duke njoftuar se në këtë festival ‘Siparantum Choir’ do të paraqitet me vepra të larmishme të kompozitorëve të shquar të periudhave të ndryshme stilistike përfshirë edhe vepra të kompozitorëve shqiptarë.

KultPlus ua sjell postimin e dirigjentit Kelmendi:

Next #Slovenia

Të dashur miq,

Po e fillojmë këtë nisme të këtij sezoni me udhëtimin e radhës në #Slloveni, në festivalin “We Are Singing Ljubljana” ku me Siparantum Choir ne do të qëndrojmë nga data 20-23 Tetor 2023.

21 Tetor 2022, Open Air Concert in the Square of Ljubljana

21 Tetor 2022 në ora 17:00 në  Saint Nicholas’s Cathedral

22 Tetor 2022 në ora 18:99 në Ljubljana Music and Ballet Conservatory

Në këtë festival ne do të paraqitemi me vepra të laramanishme të kompozitorëve të shquar të periudhave të ndryshme stilistike përfshi edhe vepra të kompozitorëve shqiptar.

I lumtur që në këtë festival do të takoj shumë miq dhe kolegë me të cilët kam pas rastin të jem pjesë e bashkëpunimeve të mëhershme; Klara Maljuga, Oliver Rudin etj./ KultPlus.com

Të ngjajshme