Kosnett kritikon retorikën politike në Kosovë

17 Prill, 2020 - 11:00 am

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett, ka kritikuar retorikën politike në Kosovë.

Ai përmes një postimi në Twitter ka thënë se edhe në Kosovë, si në vendet tjera, retorika politike degradon në racizëm, seksizëm dhe homofobi.

Konsett tutje iu ka bërë thirrje liderëve politikë që të dekurajojnë një gjë të tillë.

“Retorika politike në Kosovës, sikurse në vendet tjera, shpesh degradon në racizëm, seksizëm dhe homofobi. Kjo i degradon ata që bëjnë sulme të tilla dhe ata që i tolerojnë ato. Liderët kanë përgjegjësinë për të dekurajuar një shëmti të tillë. Fokusohuni në fakte, jo në ofendime”, ka shkruar Kosnettt në Twitter.

https://twitter.com/USAmbKosovo/status/1251053290525208576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1251053290525208576&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.koha.net%2Farberi%2F217978%2Fkosnett-kritikon-retoriken-politike-ne-kosove%2F

Të fundit

Të ngjajshme