Kryekuzhinierja Fatime Zogiani, punonjësja e ditës: Kontribuoi në shërbimin e shujtave për familjet në nevojë

29 Maj, 2020 - 11:43 am

Komuna e Prishtinës ka shpallur sot punonjësen e ditës. Përmes një postimi në Facebook ata kanë njoftuar që Fatime Zogiani e meriton një gjë të tillë sepse gjatë gjithë periudhës së pandemisë, pa hezitim ka kontribuuar në shërbimin e shujtave të ngrohta për familjet në nevojë, shkruan KultPlus.

“Gjatë periudhës së pandemisë, kryekuzhinierja jonë nga kuzhina qendrore, Fatime Zogiani pa hezitim ka kontribuar në shërbimin e shujtave të ngrohta për familjet dhe individët që kanë nevojë për tu ushqyer. Faleminderit shumë për kontributin e vazhdueshëm edhe gjatë kësaj periudhe.

Të jemi mirënjohës gjithmonë!”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme