Kryeministri Kurti ka formuar ‘Grup punues’ për shënimin e 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

12 Shkurt, 2020 - 1:52 pm

Me rastin e shënimit të 12 – vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, në mbledhjen e dytë të Qeverisë, Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka formuar Grupin punues, i cili do të udhëhiqet nga zëvendëskryeministri Haki Abazi’, në kuadër të të cilit do të jetë edhe Ministrja e MKRS-së, Vlora Dumoshi, Ministri i Mbrojtjes, Anton Çuni dhe ministrja e MAPL-së, Emilija Rexhepi.

 “Siç e dini të hënën do ta shënojmë 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës dhe me këtë rast është e nevojshme të kemi një grup punues që do të bëjë finalizimin e përgatitjeve tashmë të zakonshme e tradicionale në shtetin tonë. Me këtë rast propozoj ta kemi një grup punues ku ai do të udhëhiqet nga zëvendëskryeministri Haki Abazi dhe në kuadër të këtij grupi të jetë ministrja e MKRS-së, Vlora Dumoshi, Ministri i Mbrojtjes, Anton Çuni dhe ministrja e MAPL-së, Emilija Rexhepi”, tha Kurti.

Propozimi i Kryeministrit Kurti, për formimin e grupit punues, me shumicë votash , u miratua nga kabineti qeveritar./KultPlus

Të fundit

Të ngjajshme