Labinot Kelmendi mban ligjëratë mbi temën “Çmendia në letërsi”

25 Tetor, 2022 - 3:35 pm

Mbi temën “Çmendia në letërsi”, profesori Labinot Kelmendi do të mbaj ligjëratë e që do të zhvillohet në Qendrën për Edukim dhe Kulturë LIBART, më datën 28 tetor 2022 (e premte), me fillim nga ora 19:00.

Po këtë ditë është edhe ditëlindja e tetë e ETEA-së, ndaj organizatorët janë kujdesur që të kaloni çaste të bukura festive pas ligjëratës, ku do të mund të shoqëroheni e diskutoni me njëri-tjetrin nën tingujt e muzikës. / KultPlus.com

Të ngjajshme