Lipjani anulon aktivitetet kulturore të planifikuara për Ditën e Çlirimit për shkak të pandemisë

11 Qershor, 2020 - 11:00 pm

Shkaku i gjendjes së pandemisë, komuna e Lipjanit ka anuluar një varg aktivitetesh për nder të Ditës së Çlirimit të Lipjanit. Komuna ka bërë thirrje tek qytetarët të kenë kujdes të veçantë dhe t’i zbatojnë rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës.

“Për shkaqe të pandemisë COVID-19, dhe pas rastit të fundit të shfaqur në Lipjan, për të treguar kujdes ndaj njëri-tjetrit dhe ndaj vetës sonë, Komuna e Lipjanit, kryetari Imri Ahmeti ka vendosur që të anulohen të gjitha aktivitetet e parapa të mbahen me 12 Qershor, Ditës së Çlirimit të Komunës së Lipjanit, kështu duke respektuar rekomandimet e nevojshme”, thuhet në një njoftim të komunës së Lipjanit.

Sipas tyre për nderë të ditës së çlirimit do të mbahen vetëm disa aktivitete si homazhe pranë shtatores së komandantit legjendar “Adem Jashari” dhe homazhe te varrezat e dëshmorëve dhe martirëve të kësaj komune. Komuna ka vendosur flamuj në sheshin e qytetit dhe në rrugët kryesore.

Të fundit

Të ngjajshme