‘Manifesta’ prezanton programin në Prishtinë për dy vitet e ardhshme

17 Mars, 2021 - 4:26 pm

Një nga ngjarjet më të mëdha artistike në Evropë ‘Manifesta’ këtë të premte në objektin e Kino Armatës do të prezantoj programin e saj për dy vitet e ardhshme, shkruan KultPlus.

Ngjarja ‘Meet Manifesta 14 Prishtina’ fillon në orën 12:00 në objektin e Kino Armatës si dhe mund të përcillet edhe online nëpërmjet platformës zoom në linkun e mëposhtëm.

https://us02web.zoom.us/…/tZAqc…

Në përshkrimin e bërë për ngjarjen tregohet se ‘Manifesta’ është ftuar nga Komuna e Prishtinës të zhvillojë, së bashku me qytetarët, një sërë projektesh dinamike kulturore të qëndrueshme.

Gjithashtu tregohet se ‘Manifesta 14’ synon të krijojë një kornizë për realizimin e projekteve ndër-diciplinore përmes angazhimit qytetar./ KultPlus.com

Të ngjajshme