Marigona Qerkezi do të performojë në Gjermani, Itali, Belgjikë, Finlandë dhe Emirate të Bashkuara Arabe

14 Qershor, 2024 - 11:01 am

Sopranoja shqiptare me famë ndërkombëtare, Marigona Qerkezi ka njoftuar se do të përformojë në pesë shtete të ndryshme gjatë sezonit 2024 dhe 2025.

Ajo ka shkruar se do të jetë e pranishme në Finlandë, Gjermani, Emirate të Bashkuara, Belgjikë, dhe Itali.

“Jam e lumtur të shpall sezonin tim operistik 2024/25! Këtë vit, kam kënaqësinë që të performoj në Finlandë, Gjermani, Emiratet e Bashkuara Arabe, Belgjikë dhe Itali. Me padurim pres të ndaj më shumë detaje dhe shpresoj të ju shoh në një nga këto vende fantastike”, ka shkruar ajo.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "Marigona Qerkezi 2024/25 Savonlinna Opera Festival SAYONLINA PERAJUMLA G.Verdi Abigaille (Nabucco) Dubai Opera House G.Verdi: Aida DUBAI DUBALOPERA OPERA EMAAR TBA G.Puccini: Manon Lescaut Deutsche Oper am Rhein DEUTSCHE OPER A RHEIN G G.Verdi: Abigaille (Nabucco) Royal de Wallonie Liege Opera Royal de Wallonie Liège "Pucciniana" Oper Frankfurt }OperFrankfurt Frankfurt V V.Bellini: Norma"

Të ngjajshme