MAShTI ka arritur që 234 mijë nxënësve t’ua dërgojë shkollën në shtëpi

13 Prill, 2020 - 3:42 pm

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Hykmete Bajrami, përmes një statusi në Facebook ka treguar që falë punës ekipore dhe vullnetarëve të shumtë, MAShTI ka arritur që 234 mijë nxënësve t’ua dërgojë shkollën në shtëpi.

Ajo tutje ka bërë thirrje që të rrini në shtëpi dhe të mësoni nga shtëpia.

“Falë punës ekipore dhe vullnetarëve të shumtë, të cilët po punojnë pa kursyer asgjë, MAShTI ka arritur që 234 mijë nxënësve t’ua dërgojë shkollën në shtëpi.

Janë mbi 200 mësimdhënës, vullnetarë dhe zyrtarë të Ministrisë, të cilët po punojnë vikendeve e festave që kjo të bëhet e mundur.

Janë këta që po rrezikojnë jetët e tyre që ju të mësoni nga shtëpia.

Andaj ju bëjmë thirrje: #mësoningashtëpia #rrininështëpi.”  / KultPlus.com

Të ngjajshme