MASHTI: Mësimi i të hënës do të ritransmetohet të shtunën, shkaku i Pashkëve

12 Prill, 2020 - 5:30 pm

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit njofton të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit se ditën e hënë më 13 prill, me rastin e festës së Pashkëve Katolike, nuk e kanë të domosdoshme përcjelljen e video-ligjëratave.

MASHTI njofton se këto video-ligjërata të mësimit në distancë do të transmetohen në Radio Televizionit të Kosovës gjatë ditës së hënë dhe do të ritransmetohen të shtunën, më 18 prill.

Të fundit

Të ngjajshme