MASHTI ndalon tubimet zgjedhore në hapësirat e brendshme të shkollave

8 Tetor, 2021 - 12:45 pm

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka marrë vendim të ndalojë mbajtjen e tubimeve për zgjedhje në hapësirat e brendshme të shkollave.

Partive politike me leje nga Kuvendet Komunale të Zgjedhjeve dhe Policisë së Kosovës do t’u lejohet mbajtja e tubimeve në hapësirat e jashtme të objekteve shkollore.

Ndryshe, Këshilli i Prindërve të Komunës së Prishtinës janë shprehur të shqetësuar pasi parti politike kanë kërkuar të mbajnë tubime elektorale në brendësi të shkollave.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se drejtorët e shkollave kanë pasur presion nga shtabet zgjedhore të partive politike, që të lejohen të mbajnë tubim brenda objekteve shkollore, por një gjë e tillë nuk është lejuar dhe nuk do të lejohet./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme