Mbahet “Flaka e Janarit” 2020 në Kamenicë

29 Janar, 2020 - 4:22 pm

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Kamenicë ka organizuar “Flaka e Janarit” 2020, shkruan KultPlus.com

Programi  i “Flakës së Janarit” 2020 ka filluar me ligjeratë nga mësimdhënësit e historisë në shkollat fillore të Kamenicës për historikun e Flakës së Janarit.

Më pas është mbajtur një Ekspozitë e artit pamor si dhe një orë letërarë  në Shtëpin Muze të Kadri Zekës, në Poliçkë ku shkrimtarë të rajonit kanë lexuar poezi.

Me këto aktivitete është përmbyllur “Flaka e Janarit” 2020 në Kamenicë. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme