Mbyllet “Java e Kulturës Shqiptare” në Zvicër

7 Tetor, 2019 - 11:40 am

Qendra e Botimeve për Diasporën në Shqipëri, ka njoftuar se është mbyllur Java e Kulturës Shqiptare në Lozana të Zvicrës. Aty kanë prezentuar punimet e tyre krijues shqiptar që jetojnë dhe veprojnë atje.

“Mbyllet Java e Kulturës Shqiptare në Lozanë të Zvicrës me një takim letrar në bibliotekën qytetit, ku u prezantuan krijues shqiptarë që jetojnë e krijojnë atje”, ka shkruar Qendra e Botimeve për Diasporën, përcjellë, KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme