Më 1 qershor hapen të gjitha institucionet kulturore në Kosovë

12 Maj, 2020 - 1:00 pm

Pas dy muaj e gjysmë më 1 qershor hapen të gjitha institucionet kulturore në Kosovë.

Po ashtu edhe Kino ARMATA rifillon me program të rregullt.

“Në qershor do të mund t’i shihni kryeveprat filmike të Edgar G. Ulmer, Ida Lupino, Orson Welles, Mary Ellen Bute, etj. dhe, nëse lejojnë kushtet e sigurisë, nga skena jonë do të dëgjohen rifat e gitareve dhe basi i sintave për ta shënuar fundin e një periudhe të trazuar”, thuhet në komunikatën e Kino Armata-s. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme