Memorandum bashkëpunimi për ndërtimin e Qendrës multifunksionale në Podujevë

13 Korrik, 2022 - 2:55 pm

Ministri Hajrulla Çeku dhe sekretari i MKRS, Bislim Bislimi pritën në takim kryetarin e Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi të shoqëruar nga drejtori i DKRS, Pajtim Balaj.

Bashkë nënshkruan Memorandum të bashkëpunimit për projektin “Ndërtimi i Qendrës multifunksionale në Podujevë” që do të implementohet gjatë viteve 2022/2023.

Për realizimin e këtij projekti MKRS-ja siguron mbështetje financiare në vlerë prej 1 milion Euro.

Ministri Çeku dhe kryetari Bulliqi u dakorduan që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Komunën e Podujevës të përcjellin zbatimin e këtij memorandumi dhe të monitorojnë veprimet që duhet të ndërmerren në implementimin e obligimeve në mbarëvajtjen e punimeve, deri në momentin e realizimit të projektit./ KultPlus.com

Të ngjajshme