Mërgimtari e regjistron Ferrarin e tij me fjalën ‘Gërrnaq’

8 Janar, 2021 - 12:25 pm

Një mërgimtar ka “regjistruar” veturën e tij Ferrari me tabela shumë të veçanta. Ai në tabelat gjermane ka shkruar fjalën “gërrnaq”, duke e marrë me sportivitet fjalën që ishte trend për një pjesë të mërgimtarëve javëve të fundit.

Në dy javët e fundit të muajit dhjetor fjala “gërrnaq” ishte bërë hit në rrjetet sociale, krejt kjo pas një debati që ishte ngjallur nga gazetari Valon Syla.

Syla fjalën “gërrnaq” e përdori për një pjesë të diasporës, që kuptimi i fjalës sipas tij është për atë pjesë të diasporës, që jetojnë në mes të Kosovës, Zvicrës dhe Gjermanisë.

Ka pasur shumë persona nga diaspora që e kanë marrë për të keq këtë fjali, duket mos e ditur se për kë saktësisht është bërë ky cilësim. Mirëpo ka pasur edhe prej atyre që e kanë marrë me sportivitet, ku edhe kanë shfaqur kreativitetin e tyre.

Së fundi është një person nga diaspora që ka bërë diçka të veçantë në veturën e tij Ferrari.

Ai në tabelat e veturës e ka shkruar fjalinë “gërrnaq”.

Fotografia është publikuar në grupin “Marakli t’kerreve” derisa nuk dihet se fotografia a është montazh apo e vërtetë. / KultPlus.com

Të ngjajshme