Mëso falas nga videot e Shkollës Finlandeze

29 Prill, 2020 - 1:46 pm

A dëshironi të mësoni nga mësuesit më profesionalë në vend dhe nga teknologjia më e avancuar? Ju ftojmë të ndiqni kurrikulën më atraktive dhe profesionale për nxënësit e të gjitha niveleve përmes videove të krijuara nga Shkolla Finlandeze. Përmes këtyre videoeve ju mund të mësoni nga afër disa nga praktikat më të mira të përdorura në mësimdhënien në Shkollën Finlandeze si dhe të fitoni njohuri FALAS nga mësimdhënësit por edhe nxënësit e shkëlqyer.

Nga një grumbull i videove nga lëndë dhe nivele të ndryshme të shkollimit, të gjithë nxënësit në Kosovë mund të ndjekin mësimet e organizuara nga mësimdhënësit profesional në Shkollën Finlandeze. Çdo ditë, nxënësit mund të ndjekin videot në lëndë që nga matematika, fizika, kimia, biologjia, deri tek muzika, arti, dhe lëndë shoqërore të përgatitura me ushtrime shtesë nga mësimdhënësit në mënyrë që nxënësit të ushtrojnë detyra shtesë rreth mësimeve.

Në këtë link mund t’i shikoni të gjitha videot e punuara nga mësimdhënësit tanë dhe nxënësit: https://kosovo.finnish.school/mesimionline/

Përveç mësimeve të përgatitura nga mësimdhënësit, edhe nxënësit tanë kanë shfaqur talentin e tyre duke mësuar të tjerët përmes videoeve të tyre interaktive. Duke krijuar instrumente nga pajisjet shtëpiake, duke përdorur aplikacionet dhe platformat elektronike më të avancuara, si dhe duke sqaruar në mënyrë të jashtëzakonshme, nxënësit tanë i mësojnë të tjerët rreth mësimeve të cilat ata tashmë i kanë përvetësuar nga mësimdhënësit tanë.

Pas shikimit të videove, nxënësit poashtu mund të plotësojnë kuizet për secilin mësim dhe të testojnë progresin e tyre. Nxënësit të cilët do të vijojnë rregullisht mësimet nga videot dhe plotësojnë kuizet do të shpërblehen me certifikata të pjesëmarrjes në fund të vitit shkollor.

A dëshironi që edhe ju të bëheni nxënës model në vendin tuaj? Regjistrohu sot edhe ti në shkollën tonë dhe bëhu lider i së ardhmes. Regjistrohuni këtu për vitin e ardhshëm shkollor dhe filloni mësimin online menjëherë FALAS: https://bit.ly/3a5iWoU

Me sistemin numër 1 në botë për edukim; me mësuesit më të mirë në botë, ata finlandez; me teknologjinë më të avancuar dhe iPad edukativ për secilin nxënës; me mësimin e bazuar në fenomene e lojra dhe me qasjen krejt ndryshe të të mësuarit dhe zhvillimit të shkathtësive të shekullit 21 tek fëmijët tanë, Shkolla Finlandeze në Kosovë po shihet si një revolucion në sistemin arsimor të Kosovës. Shkolla posedon kampusin inovativ tek rrethi i QMI-së, ndërsa për më shumë informata mund të kontaktoni në 045 235 650, www.kosovo.finnish.school apo në Facebook: www.facebook.com/ShkollaFinlandeze.

(Shkrim i sponsorizuar)

Të fundit

Të ngjajshme