займ на карту онлайн потребительский кредит

Minire Islami Veliu, një nga 21 gratë e titullit “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë”

10 Dhjetor, 2019 - 11:02 pm

KultPlus deri më 12 dhjetor kur edhe është Mbrëmja Gala e çmimeve “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë, do të prezantojë çdo ditë nga një grua që do të merr këtë titull në Tiranë.

Minire Islami Veliu është një ndër 21 zonjat që do të merr titullin Zonja që bën Shqiptarinë nga Albanian Excellence, shkruan KultPlus.

KultPlus, deri më  12 dhjetor do të prezantojë çdo ditë nga një portret zonje, që do të marrin këto çmime në Gala Mbrëmjen në Tiranë, në Hotel Mak Albanian Hotel.

Minire Islami Veliu, mësuese veterane e cila ka dhënë kontributin e saj në zonën e Preshevës dhe në  Prishtinë! Duke qenë një luftëtare e pamposhtur për arsimimin e brezave të rinj dhe çështjes kombëtare, si dhe për emancipimin e femrës shqiptare, dashuria e pafund ndaj fëmijëve në përgjithësi, e ka nxitur të merret me profesionin e edukatores-mësueses. Është nderuar me shumë cmime për kontributin e saj  në zhvillimin e brezit të ri./KultPlus.com  

Të ngjajshme