Ministria e Diasporës në Shqipëri vazhdon aktivitetet e saj në Francë

9 Shtator, 2019 - 11:45 am

Ministri i Shtetit dhe Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko, ka njoftuar se përmes Gazmend Kapllanit, do të vazhdohet me ndihmën e Ministrisë së Diasporës për komunitetin shqiptar në Francë/KultPlus.com

“Anëtari i Këshillit Koordinues të Diasporës, Gazmend Kapllani do të zhvillojë një takim me komunitetin shqiptar në Francë ku përveç diskutimit për librin e tij të fundit “I keqi i vetes”, ai do të flas edhe për rolin e Diasporës shqiptare dhe rëndësinë që po i kushtohet promovimit të kulturës shqiptare në botë. Takimi do të zhvillohet në datë 16 shtator në librarinë “L’Arbre à Lettres”, Paris . Gjithashtu z. Kapllani do të marrë pjesë edhe në Festivalin Ndërkombëtar të Librit, i cili mbahet më 13-15 shtator në qytetin e Nancy” ka shkruar Majko në Facebook.

Të fundit

Të ngjajshme