займ на карту онлайн потребительский кредит

Ministria e Shëndetësisë publikon udhëzuesin e ri për përdorimin e maskave në komunitet

25 Shtator, 2020 - 8:45 pm

Ministria e Shëndetësisë ka nxjerr në vendim të ri për masat e përgjithshme mbrojtëse kundër Covid-19. Pjesë e këtij vendimi është edhe udhëzuesi “Përdorimi i maskave dhe mbulesave të fytyrës në komunitet”.

Sipas këtij vendimi, obligohet të gjithë banorët e Kosovës t’i bartin maskat në fytyrë në v eprimtaritë jashtë shtëpive të tyre dhe të mbajnë distancë prej dy metrash në mjedise të brendshme.

Gjithashtu obligohen të gjitha intstitucionet publike dhe private të mbajnë dezinfektatnë për duar dhe maska për fytyrë në vende të qassëhm, në hyrje të objektit të cilat mund të shfrytëzohen nga punëtorët e institucioneve dhe vizitorët.

Të gjithë ata që nuk respektojnë këtë vendim do të penalizohen.

Më poshtë gjeni udhëzuesimin “Përdorimi i maskave dhe mbulesave të fytyrës në komunitet”: / KultPlus.com

https://onedrive.live.com/embed?resid=E5BE999D11FB95C%21695&authkey=%21AIQjesQQLGuDdhE&em=2&wdStartOn=1

Të ngjajshme