Miss Qyqja, Miss Histeria, Miss Shtriga …, epitetet thumbuese të Haveit

19 Prill, 2023 - 10:00 pm

Grupi i katër grave që përbëjnë “Haveit” e që janë të zëshme për të drejtat e vajzave dhe grave kanë lansuar edhe projektin e tyre të fundit, projekt në të cilin kanë përfshirë epitete që janë të shpeshta në shoqërinë tonë, epitete që i drejtohen vajzave dhe grave.

Për të luftuar këtë dukuri, gratë e Haveit kanë realizuar një fotosesion duke përfshirë epitetet: qyqe, histeri, shtrigë e kurvë, e që nëpërmjet kësaj kauze, natyrisht synojnë ngritjen e vetëdijes se si të drejtohen vajzave dhe grave.

“Rol i lëkundshëm në këtë shoqëri: shtrigë, kurvë…
Lufta e Gruas Histori e pazaptuar,
E drejta e gruas: kaq e errët, kaq provokuese
Si ti kënaqë, si ti mallkojë.
Djegni hijen time”, kanë shkruar në faqen e tyre, duke ia bashkangjitë edhe fotografitë të cilat KultPlus ju sjell në tregim./KultPlus.com

Të ngjajshme