MKRS shtyn afatin e aplikimeve për mbështetje në Art, Kulturë e Trashëgimi Kulturore 2024

24 Prill, 2024 - 5:58 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë të ditur se është shtyrë afati për aplikim në thirrjen publike për mbështetje të projekteve në Art, Kulturë dhe Trashëgimi Kulturore 2024.

MKRS ka vendosur që afati për aplikim të shtyhet deri më datën 29 prill.

“Shtyhet deri me datën 29 prill afati për aplikim në thirrjen publike për mbështetje të projekteve në Art, Kulturë dhe Trashëgimi kulturore 2024!”, thuhet në njoftimin e Ministrisë.

Detajet e hollësishme të thirjes mund t’i lexoni këtu:

https://shorturl.at/BDSV5

Të ngjajshme