Momente emocionuese kur ushtarët kthehen nga misioni dhe takojnë familjarët (VIDEO)

29 Dhjetor, 2020 - 6:54 pm

Shumë persona rreth botës, kanë familjarë, baballarë, miq, e të dashur që janë në detyrë ushtarake për momentin.

Dhe të gjithë mund të pajtohemi se videot kur këta persona bashkohen me familjarët e të dashurit e vetë janë një prej gjërave më prekëse në botë.

Në këtë video, janë përmbledhur momentet më të bukura deri më sot të kthimit të këtyre ushtarëve në shtëpitë e tyre./ KultPlus.com

https://www.youtube.com/watch?v=uS3fNEuUHCQ&feature=emb_logo

Të ngjajshme