MPB liron gazetarët nga kufizimi i lëvizjes

24 Mars, 2020 - 4:30 pm

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike ka folur rreth kufizimit të lëvizjes sa i përket lirisë së lëvizjes për gazetarët.

“Lëvizja e të gjithë gazetarëve dhe punonjësve mediatikë, të cilët në mënyrë specifike janë të angazhuar me punë në terren në pasqyrimin e situatës lidhur me virusin Covid-19, deri në një komunikim të ardhshëm, ata do të kenë mundësi të kryejnë punën dhe të sigurojnë lëvizjen e tyre me anë të paraqitjes së një mjeti identifikimi (ID karta) të lëshuar nga mediumi përkatës” thuhet në komunikatë, njofton Klan Kosova

Nga MPB thonë se për çdo komunikim dhe lajmërim pasues, do të na informojnë me kohë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme