Ndahen 1 milion e 700 mijë euro për mësimdhënës me probleme shëndetësore

23 Maj, 2022 - 2:55 pm

Qeveria ka adresuar një problem të kamotshëm, një shqetësim të drejtë të mësimdhënësve, prindërve e nxënësve, përcjellë KultPlus.

1 milion e 700 mijë euro të ndara për mësimdhënës me probleme shëndetësore. 300 profesionistë të arsimit përfitues.

“Kemi përgatitur dhe udhëzuesin që ndihmon komunat të zbatojnë këtë politikë. Mësuesit që punojnë me fëmijët tanë duhet të kenë vetëm një brengë, se si të jenë sa më të suksesshëm në punën e tyre me nxënës.

Shëndeti i mësimdhënësve është brengë e jona”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Të ngjajshme