займ на карту онлайн потребительский кредит

Në Itali po zhvillon punimet “Java Arbëreshe”

21 Tetor, 2019 - 3:30 pm

Në Itali po zhvillon punimet “Java Arbëreshe” në edicionin e saj të tretë të organizuar nga “Instituti i Librit dhe i Promocionit”, shkruan KultPlus.com

“Më 16-26 tetor 2019, në San Giorgio Albanese (Mbuzat) në Itali po zhvillon punimet “Java Arbëreshe”. Edicioni i tretë i saj po mbahet në nder të Jul Varibobës me 15 piktorë të karrierës e studentë të “Universitetit të Arteve”, organizuar nga “Instituti i Librit dhe i Promocionit” dhe mbështetur nga Komuna e San Giorgio Albanese në Itali”, thuhet në njoftimin e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës.

Të ngjajshme